Medlemsförmåner

Download PDF

Dina medlemsförmåner

 

På den här sidan hittar du alla de förmåner du har som medlem i Svenska Jaguarklubben.

Webbsidan – old.jaguarklubben.se

På den här sidan finns en öppen del som allmänheten har tillgång till och en sluten medlemsdel med mera information. Medlemsdelen får du tillgång till först när du loggar in som medlem.
Första gången du loggar in använder du ditt medlemsnummer som du får i ditt välkomstbrev, efter att du har registrerat dig som medlem. Övrig inloggningsinformation med lösenord finns också i välkomstbrevet. Som inloggad kan du själv lägga upp t ex bilder, artiklar och mekartips.

På webbsidan hittar du bland annat:

  • SJK-kalendern med klubbens aktiviteter och träffar
  • Träffreportage
  • Kontaktuppgifter till dem som har ett uppdrag i klubben
  • Försäkringslösningar
  • Mekartips
  • Filmer
  • Länkar till Jaguars historia och bilmodeller

Diskussionsforum

Klubbens diskussionsforum har ännu så länge ingen koppling till webbsidan. Vill du komma in i forumets medlemsdel, ska du logga in med ett unikt login (alltså inte samma som på webbsidan.) 

I forumet kan du ställa frågor om din bil, kommentera och lämna synpunkter och tips. Här uppstår det spontana möten och du får kontakt med andra Jaguarentusiaster. Klicka i den gröna rutan till höger för att komma till forumet.

Klubbtidningen Jaguar Times

Vår klubbtidning Jaguar Times kommer ut fem gånger per år och görs ideellt av vår redaktionskommitté. Tidningen bygger till stor del på reportage av och med våra medlemmar. Redaktionskommitten tar tacksamt emot artiklar och reportage om dina upplevelser och erfarenheter av Jaguar och klubbens verksamhet. Kontakta gärna redaktionskommittén om du har frågor.

Jaguarklubben på Facebook

På Jaguarklubbens Facebook-sida kan du lägga upp bilder och ställa frågor till andra medlemmar. Klicka här

https://www.facebook.com/groups/269159521349

Jaguarklubben på YouTube

Se filmer om Jaguar och klubbens aktiviter på vår YouTube-kanal.  Klicka här

Klubbshoppen

I Klubbshopen (den gröna rutan till höger) kan du köpa allt från dekaler till termosar, tröjor och jackor.

Träffar och arrangemang

Klubbens lokala kontaktpersoner arrangerar över 100 lokala arrangemang varje år. Som medlem är du välkommen att delta i samtliga arrangemang oavsett var i landet de genomförs. Du kan även bjuda med dig vänner som inte är medlemmar. I menyn SJK-kalendern hittar du information om de olika arrangemangen.

Lokala kontaktpersoner

I klubben finns ett 30-tal lokala kontaktpersoner från Ystad till Gällivare. Här hittar du din lokala kontaktperson som arrangerar träffar och svarar på dina frågor – klicka här

Modellrepresentanter

Klubben har också ett 20–tal modellrepresentanter som du kan ställa frågor till om just din Jaguarmodell. Du kan också få tips och råd från dem innan du köper din Jaguar. Klicka här

Medlemsmatrikel

Klubben ger ut en medlemsmatrikel normalt vartannat år. Matrikeln är baserad på medlemmarnas bilinnehav och kontaktuppgifter. Det är du själv som fyller i och uppdaterar medlemsregistret via inloggningsrutan (när du är inloggad).

Kommentera