Medlemsförmåner

Download PDF

På den här sidan hittar du alla de förmåner du har som medlem i Svenska Jaguarklubben.

Webbsidan – old.jaguarklubben.se

På den här sidan finns en öppen del som allmänheten har tillgång till och en sluten medlemsdel med mera information. Medlemsdelen får du tillgång till först när du loggar in som medlem.
Första gången du loggar in använder du ditt medlemsnummer som du får i ditt välkomstbrev, efter att du har registrerat dig som medlem. Övrig inloggningsinformation med lösenord finns också i välkomstbrevet. Som inloggad kan du själv lägga upp t ex bilder, artiklar och mekartips.

På webbsidan hittar du bland annat:

  • SJK-kalendern med klubbens aktiviteter och träffar
  • Träffreportage
  • Kontaktuppgifter till dem som har ett uppdrag i klubben
  • Försäkringslösningar
  • Mekartips
  • Filmer
  • Länkar till Jaguars historia och bilmodeller

Diskussionsforum

I forumet som du når via toppmenyn kan du ställa frågor om din bil, kommentera och lämna synpunkter och tips. Här uppstår det spontana möten och du får kontakt med andra Jaguarentusiaster.

Klubbtidningen Jaguar Times

Vår klubbtidning Jaguar Times kommer ut fem gånger per år och görs ideellt av vår redaktionskommitté. Tidningen bygger till stor del på reportage av och med våra medlemmar. Redaktionskommitten tar tacksamt emot artiklar och reportage om dina upplevelser och erfarenheter av Jaguar och klubbens verksamhet. Kontakta gärna redaktionskommittén via times@old.jaguarklubben.se om du har frågor.

Försäkringslösningar 

I samarbete med MHRF och If erbjuder vi försäkringslösningar för din Jaguar. Läs mera här.

Jaguarklubben på Facebook

På Jaguarklubbens Facebook-sida kan du lägga upp bilder och ställa frågor till andra medlemmar. Klicka här https://www.facebook.com/groups/269159521349

Jaguarklubben på YouTube

Se filmer om Jaguar och klubbens aktiviter på vår YouTube-kanal.  Klicka här 

Klubbshoppen

I Klubbshoppen kan du köpa allt från dekaler till kläder och accessoarer.

Träffar och arrangemang

Klubbens lokala kontaktpersoner arrangerar över 250 lokala arrangemang varje år. Som medlem är du välkommen att delta i samtliga arrangemang oavsett var i landet de genomförs. Du kan även bjuda med dig vänner som inte är medlemmar. I menyn Kalendern hittar du information om de olika arrangemangen.

Lokala klubbrepresentanter

I klubben finns ett 30-tal lokala klubbrepresentanter från Ystad till Gällivare. Här hittar du din lokala klubbrepresentant som arrangerar träffar och svarar på dina frågor – klicka här

Modellrepresentanter

Klubben har också ett 20–tal modellrepresentanter som du kan ställa frågor till om just din Jaguarmodell. Du kan också få tips och råd från dem innan du köper din Jaguar. Klicka här

Medlemsmatrikel

Klubben ger ut en tryckt medlemsmatrikel vartannat år. Du kan också ladda ner den som PDF från medlemsregistret. Matrikeln är baserad på medlemmarnas bilinnehav och kontaktuppgifter. Det är du själv som fyller i och uppdaterar medlemsregistret via Min Sida – Ändra Matrikeluppgift (när du är inloggad).