Bli medlem

Download PDF

Välkommen att bli medlem i Svenska Jaguarklubben!

OBS! Just nu byter vi administrativt system och det går för tillfället inte att ansöka om medlemskap.

Vi välkomnar alla som är intresserade av Jaguar att bli medlemmar! Bilen kan vara nyare eller äldre och behöver inte vara i originalskick. Du behöver inte heller äga en Jaguar för att bli medlem, utan det är intresset för bilmärket Jaguar som förenar oss!

Klicka på länken ”Bli medlem” längst ner på sidan och fyll i dina uppgifter för att bli medlem.

I samband med registreringen ger du Svenska Jaguarklubben ditt tillstånd att lagra insänd information, samt att klubben använder angivna kontaktuppgifter till klubbens medlemsmatrikel, kommunikation avseende medlemsmaterial samt information om klubbaktiviteter.

Medlemsavgiften är 500 kronor per år. Anmäler du dig som medlem under perioden januari –september gäller avgiften för innevarande år. Anmäler du dig efter den första oktober gäller avgiften för resten av innevarande år, samt under nästkommande år.

När du gjort din medlemsansökan kommer du att få en bekräftelse på epost, att vi mottagit din anmälan.  OBS! Kolla i skräpposten om du inte får något mail. I bekräftelsen framgår hur och till vilket bankgiro du betalar medlemsavgiften. I det fall du inte anger någon epostadress, kan det dröja upp till en vecka innan du får svar via vanlig post. Så fort vi registrerat din inbetalning av medlemsavgiften kommer du att få ditt medlemsnummer via epost.

Efter cirka 7 dagar får du får ett “startpaket” i din brevlåda bestående av välkomstbrev från ordföranden, medlemsnummer, klubbens pin, en nyckelring och en klubbdekal till bilen. Sedan får du Jaguar Times på ordinarie utgivningstid, vecka 10, 20, 30, 40 och 50.

Familjemedlemskap
Du som är skriven på samma adress som någon som redan är medlem, kan bli familjemedlem i klubben. Vid familjemedlemskap får du en egen inloggning till vår webbsida och dina uppgifter finns med i medlemsmatrikeln. Du kan självklart ta del av olika försäkringslösningar samt delta i klubbens alla arrangemang. Du får ett eget medlemsnummer och har rätt att rösta på klubbens årsmöte. Det som skiljer från ett vanligt medlemskap är att du inte får något egen Jaguar Times eller tryckt medlemsmatrikel.

Medlemsavgiften för familjemedlemmar är 150 kronor.
För frågor kontakta klubben på info@old.jaguarklubben.se

Utträde och uppsägning av medlemskap
Ditt medlemskap i klubben upphör om du inte betalar in medlemsavgiften efter vår betalningspåminnelse som skickas i februari varje år. Du kan också välja att avsluta ditt medlemskap genom att meddela oss via SMS 070- 600 16 68, eller e-post till kenneth.pettersson@jagurklubben.se. Du får då en bekräftelse via mail från oss att ditt medlemskap är avslutat.

Ansvarig i styrelsen för medlemsservice
Kenneth Pettersson, kenneth.pettersson@old.jaguarklubben.se Telefon 070-600 16 68