Höstens första träff på Joe’s.

Download PDF

Höstens första verkstadsträff på Joe’s Garage var i måndags den 2/9 i bra “uteväder”. Ostadigt väder har gällt en tid men regnskurarna  hölls sig borta. Men som vanligt var vi närmre 100 personer som kom, alla (nästan) i Jaguar, “of course”.

Kvällens tema var en speciell inbytesbil Anders fått in, en “Ferrari” med både Jaguar och SAAB detaljer! Verkar vara en gångbar replica för den blev såld nästan omgående.

Jens berättade om sitt e-type renoveringsobjekt som pågått en tid men nu börjar han se horisonten.  Kanske hinner den bli färdig till nästa sommarmöte på Joe’s Garage 2020. Passa på att notera redan nu, den lördagen den 6 Juni i er kalender, då blir det Jubileums-sommarmöte på Joe’s. Återkommer mer om detta framöver. Eftersom allt skall vara original, exakt,  så skickade Jens  ut en efterlysning på original skruvar till raminfästningen i karossen  som börjar ta slut för honom. Tips mottags tacksamt av Jens!

Anders höll till i hallen med försäljningsbilarna och svarade på alla enkla och svåra frågor på sitt vanliga eleganta och kunniga sätt.

Cola-Lasse såg till att vi alla fick uppskattat fika framåt kvällen och det märks vi är i september. Det var mörkt när vi körde hem.

 

 

Björn, Anders och Jens inleder kvällen.
Jens berättar om sitt projekt.
Vilken är äldst?  Nikon F kameran kom -59  och  Photomic ljusmätaren -62.    Men Nikon F, till skillnad på e-typen,  varit med på Apolloraketerna  i rymden!

 

Ferrari ?

 

Björn och Anders berättar om “Ferrarin”

 

Blev bilprat också på gården.

 

Knuts Primerose gula bil glänste vackert i solljuset.