Cheap Race är tillbaka 2015 – nu med en twist!

Download PDF

Cheap Race handlar om att köpa bästa möjliga Jaguar till bästa möjliga pris och ta sig hela vägen från England till Sverige på det mest problemfria sättet. Deltagarna vid de tre Cheap Race som hittills arrangerats hör man ofta säga något i stil med att ”det är något av det roligaste man någonsin gjort”. Intresset för ett nytt race har varit stort och sommaren 2015 är det dags igen, dessutom med lite nyheter för att göra arrangemanget både roligare och mer spännande! Samling sker i sydöstra England på förmiddagen söndag den 19 juli. Starten är beräknad till tidig eftermiddag samma dag. Färden går sedan till Folkestone och Eurotunneln, innan vi fortsätter färden genom 5 Europeiska länder. Målgång beräknas ske i Sydsverige lördag den 25 juli!

Anmälan till Cheap Race 2015 tas emot från och med onsdag den 17 december, dvs veckan efter utgivandet av Jaguar Times vecka 50.

Bakgrunden är att tidningen inte når alla medlemmar på samma dag och för att ge alla samma möjlighet att anmäla sig, flyttas första anmälningsdag till veckan efter tidningens utgivande. För mer information om hur man anmäler sig, se Jaguar Times vecka 50.

Du hittar det aktuella numret av Jaguar TImes här: http://old.jaguarklubben.se/node/860 (du måste vara inloggad för att kunna läsa den digitala utgåvan)