Återblick på forumets 10 år

Download PDF
Den 5/11 sattes forumet upp av Gunnar_L. Det äldsta bevarade inlägget är http://old.jaguarklubben.se/forum/viewtopic.php?p=3 och skrevs 8/11 2004 kl. 14:59 – av Jimmy! Detta får vi se som startskottet för forum 2.0! Det fanns ett forum före detta, men av olika anledningar var det inte så välbesökt. I det fanns det ungefär 6400 inlägg  och 820 registrerade användare.  
Idag finns det 16358 ämnen med 175076 kommentarer skrivna av 1607 personer. Forumet har totalt haft 2492 aktiva medlemmar, alltså sådana som loggat in och tagit del av informationen men inte alltid skrivit något själva.
Forumet är en riktig skattkista med otroligt mycket bra information om bilarna och annat som intresserar medlemmarna. Förutom att diskutera Jaguar och bilar finns utrymme för annat. Ett tag var det många som började fotografera med systemkamera och det diskuterades flitigt och ett antal träffar där de fotograferade tillsammans ordnades. 
Stämningen på forumet är mycket god och alla bemöter varandra på ett trevligt sätt. Är det något man inte tycker om är rekommendationen att inte läsa det. 
Har du inte besökt förumet så gör gärna det. Du behöver inte logga in för att läsa, men vill du delta i diskussionerna måste du först skapa ett konto.
 
Inom kort kommer forumet moderniseras rejält, vilket innebär att vi måste stänga det några dagar (9-11 november).