Vårträff på Ronnums Herrgård den 12:e Maj

Download PDF

Välkommen den 12:e Maj till en avslappnad träff i vårsolen ( vackert väder är beställt) på Ronnums Herrgård i Vargön. Vi träffas kl 1130 för lite allmänt mingel och småprat innan vi ca kl 1200 går in i Herrgården och njuter av deras fantastiska Medelhavsbuffe’. Efter maten delar vi upp oss i lag och kör en inofficiell mästerskaps-turne för Jaguarklubben Västra Sverige i Boule. Som första pris så vankas det en helg på Herrgården och som några tröstpriser lite blandat Jaguar-godis.

Hedin bil har lovat att ställa upp med en ny Sportbrake för närmare studier!

Hotellchefen Morten har lyckats med konst-stycket att få ihop detta för endast 150 kr per person. Och du! Anmäler du dig så hoppas jag också att du kommer då det är lite pyssel med att få ihop det så det blir bra för alla.

Då detta är ett mycket bra erbjudande så vill vi helst se förhandsanmälan till mig eller Morten. Allt för att kunna hålla mat och dryck framme till alla. Nämnde jag att man har fullständiga rättigheter?

Vi förbehåller oss rätten att ställa in om det blir för få deltagare. ( mindre än 20 st ) Du anmäler dig via mail eller via forumet på vår hemsida. Du finner min mail under kontaktpersoner, det går bra att ringa också.

Välkomna i vårsolen.

Mvh Will och Morten.