Jaguar-bilder önskas

Download PDF

Hemsidan är som bekant under omarbetning för att bli en snygg och lättnavigerad webbplats för alla som gillar Jaguar.

En webbplats utan bilder är inte särskilt rolig så webbredaktionen behöver nu er hjälp med bilder på Jaguarer och annat bilrelaterat. Många av er är mycket duktiga fotografer och det finns massor av underbara bilder på era datorer. Till webbsidan behöver vi både bilder som visar en viss bil (för att bl.a. visa på modellsidorna) och bilder som visar klubbens verksamhet samt andra bilder med Jaguar-anknytning.

Skicka bilderna till adressen webred@old.jaguarklubben.se med rubriken "Webbilder" och lägg in denna text: "Jag, <ditt namn>, ger Svenska Jaguarklubben rätt att fritt och utan kostnad använda bifogade bilder på sin webbplats. Jag garanterar även att det är jag själv som fotograferat och/eller ritat bilderna. Bilderna får beskäras/modifieras."

Skriv gärna några rader om när och var bilden är tagen och kanske lite information om bilen eller vad som nu visas på bilden.

Självklart kommer namnet på fotografen/tecknaren finnas på sidan där bilden används.

Då bilderna enbart kommer användas på webbplatsen behöver inte upplösningen vara så hög, det räcker med motsvarande 72ppi

Tack på förhand,

 

Jan Ernefors