Cheap Race 2013 – fullt!

Download PDF

I Jaguar Times vecka 50 annonserades Cheap Race 2013, tävlingen som sedan 2009 arrangeras för tredje gången i klubbens regi.

Responsen från klubbens medlemmar har varit över all förväntan och antalet anmälda lag börjar nu närma sig gränsen för vad som är praktiskt hanterbart. Tävlingsledningen har därför beslutat att i enlighet med regelverket begränsa antalet deltagare. Gränsen är ännu inte uppnådd, men den kommer att nås om anmälningarna fortsätter att strömma in i samma takt som hittills. Gränsen sätts härmed till 20 deltagande lag.

Endast ett fåtal platser finns kvar och medlemmar som tänkt anmäla ett lag rekommenderas därför göra detta omgående. 

Uppdatering 130110:  20 anmälda lag FULLBOKAT

Med vänliga hälsningar,

Tävlingsledningen.

 

Info om Cheap Race:

Cheap Race ska visa världen hur enkelt, roligt och billigt det är att importera en stilig och kompetent Jaguar från Storbritannien! Deltagarna vid de två Cheap Race som hittills arrangerats i klubbens regi, intygar att både syfte och målsättning uppnåtts med råge. En vanlig åsikt man ofta hör från tidigare deltagare är att ”det är något av det roligaste man gjort någonsin”. Intresset för ett nytt race har varit stort och sommaren 2013 är det därför dags igen!
Samling sker i Birmingham den 22 juli 2013. Tävlingsstart är beräknad till morgonen efter, sen 23 juli. Färden går sedan genom Storbritannien, ner till Folkestone och Eurotunneln, innan vi vänder norrut och fortsätter resan genom inte mindre än 7 länder. Efter övernattningar i Frankrike, Tyskland och Danmark, beräknas målgång ske i Båstad den 26 juli, under utställningen Båstad Classic Motor.