Brittiska bilar i brittiskt väder

Download PDF

Regn och rusk, alltså engelskt väder, störde inte vår träff i Skövde lördagen den 29 september. Ett 30-tal bilar mötte upp från Jaguarklubben och Roverklubben .

Det var första gången vi genomförde ett English Autumn Meet och trots det usla vädret var det många som tagit ut sina dyrgripar ur garaget för att vara med på träffen. Mycket glädjande!  Deltagare i träffen kom bland annat från Borlänge, Nora, Karlstad, Göteborg och Malmö. Men att det regnade var inget problem. Det var ett äkta engelskt väder. Vi samlades först hos företaget Wiper i Skövde och fick se deras robotgräsklippare och även lyssna till trädgårdsmästare/trädgårdsdesigner Jeanette Georgson. Agnetha Jacobsson från Trim & Design visade lädervårdsprodukter och omklädsel av av bilsäten.

Regn

Därefter åkte vi iväg för att äta lunch på Knistad Herrgård. Dagen avslutades på Jula Hotell i Skara där vi guidades runt i en ypperlig samlig av svensk konst.

Redan nu har vi kommit långt i planeringen av English Spring Meet – bland Gods & Gårdar i Skaraborg – helgen 1-2 juni 2013.

 

Hälsningar Hans Örtlund